Som en danser, uansett hva slags dans det er snakk om, er det viktig å vite hva en skal og kan gjøre på dansegulvet og samtidig det en aldri skal gjøre på dansegulvet. Derfor tenkte vi at det kunne være moro å dele våre ni tips om det du ikke skal gjøre på et dansegulv. Har du noen flere tips eller ideer til noe vi skal legge til på denne listen, er det bare å sende de inn.

advarsel dansegulv tips

1. Aldri stå på dansegulvet for å prate, om musikken spiller og du ønsker å prate, gå vekk fra dansegulvet for å gjøre dette.

2. Aldri stopp i midten av dansegulvet for å lære bort noe, du kommer til å havne i veien for andre dansere.

3. Aldri bruk din mobil underveis i en dans eller når undervisning i dansingen pågår.

4. Aldri fotografer eller film andre dansere uten å ha bedt om tillatelse på forhånd.

5. Aldri ha med mat, drikke, bokser eller glass ut på dansegulvet.

6. Aldri ta opp plassen på dansegulvet for å underholde, dersom dansegulvet er fullt hold deg til mindre steg og pass opp for å ikke kollidere med andre.

7. Aldri vis frem nye variasjoner, høye spark, hopp eller andre steg innen dansen, det vil bare skape ubehag blant andre dansere.

8. Aldri gå gjennom en linje med dansere dersom du ønsker å gå over hele dansegulvet. Du skal istedet gå rundt eller eventuet vente til hele dansen er ferdig utført.

9. Aldri la dine kroppsdeler som knær, armer, albuer og føtter ende opp som farlige “våpen” mot andre dansere på dansegulvet.

Leave a Reply