linedance

Sist gang bestemte vi oss for å dele fem av våre aller beste grunner til å ta opp linedance, og det ble utrolig godt tatt imot. Likevel har vi bestemt oss for å dele enda fem gode grunner for å begynne med linedance, enten det er sammen med oss eller hos din lokale klubb. Så om du kanskje ikke ble overbevist sist, vil du kanskje bli det nå.

1. Linedance gir en god følelse

Linedance har egeneskapen til å bringe et smil om munnen med en gang en setter igang. Uansett om det er på kurs, på en festival, hjemme hos deg selv eller på en event vil man alltid vite at en har godt selskap og får en morsom opplevelse til og med før dansingen begynner.

2. Det vil gi deg bedre hukommelse

Dette kan kanskje høres litt merkelig ut for noen, men det er helt sant! Som om linedance trengte nok en grunn for å praktisere det, vil du faktisk få trent deg opp til bedre hukommelse. Dette er takket være de ulike trinnene og dansene som du må memorisere og selv klare å huske når musikken blir skrudd på. Det er litt av en morsom måte å gi seg selv og hjernen sin en liten utfordring.

3. Du vil få en følelse av oppnåelse

I begynnelsen vil man kanskje få oppleve litt frustrasjon og også forvirring, nettopp fordi det er en rekke ulike trinn og dans å lære seg. Noen vil kanskje også lure på om de noen gang vil klare å sette det hele sammen til musikken. Når du endelig en dag vil mestre det vil du virkelig kunne være stolt av deg selv og kunne nyte fremgangen din.

4. Det vil redusere ditt stressnivå

Dansing vil uten tvil redusere både stress og spenning i kroppen da du vil få noe helt annet å tenke på og å konsentrere deg om. Dansingen vil også frigjøre endorfiner i kroppen som vil øke følelsen av glede og velvære i hele kroppen, noe som betyr at depresjon også vil kunne påvirkes.

5. Å dele det videre

Etter du begynner med linedance vil det ikke ta lang tid før du vil få lyst til å dele det med andre du kjenner. Du vil overbevise både kollegaer, venner og familie om at dette er noe de må prøve og dermed ha flere kjente å dele gleden med.

Leave a Reply