Alle som allerede holder på med linedance vet godt hvor utrolig moro det er! Men dersom du har vurdert å begynne med denne typen dans og ikke enda har kommet i gang tenkte vi at det kanskje ville vært moro å dele fem av våre beste grunner for å begynne. Så vil vi kanskje overbevise noen tvilende der ute og dermed få med oss flere landsmenn på å lære denne fantastiske dansen.

linedance gode grunner

1. Det er utrolig gøy!

De aller fleste som begynner med linedance gjør det rett og slett fordi det er nettopp utrolig moro. En vil være omringet av mennesker som smiler og ler høylytt underveis i dansen, så det er bare å finne et kurs eller klubb i nærheten av deg og prøve det ut. Det handler nemlig ikke bare om stegene og musikken, men om at det skal være fylt med energi og glede.

2. Du får nye venner!

Alle som er med i en slik klubb allerede vet godt hvor spennende det er når et nytt medlem dukker opp. Du vil uten tvil møte masse nye mennesker fylt med energi og glede på dansegulvet.

3. Du får god trening!

Det er få måter å trene på som vil gi deg like mye glede uansett hva slags vær det er utenfor. Linedance er en av de få metodene for trening en kan få glede av hele året rundt uansett hvor man befinner seg. Og dersom det er lenge siden du har trent kan du komme i gang nettopp gjennom linedance.

4. Det er enkelt å lære!

Kan du ikke danse er det ingen grunn for å være nervøs, absolutt alle kan lære seg linedance. Du behøver ikke å være noen profesjonell danser for å klare dette og det er overraskende hvor fort nybegynnere kommer i gang.

5. Du behøver ikke en dansepartner!

Noe mange synes er frigjørende med linedance er det at en ikke behøver noen dansepartner. Det er dermed en ting mindre å tenke på, total frihet i dansen og ingen som kan tråkke deg på tærne.

Leave a Reply