colorado linedance

Vi må først og fremst beklage på det sterkeste angående den korte varselen, men likevel håper vi at denne spennende nyheten vil falle i smak hos mange av dere. Vi fikk nemlig idag vite om en morsom event som vil finne sted den 19. mai og frem til den 22. mai. Dette er derimot ikke noen lokal begivenhet, faktisk så skal vi alle sammen reise helt avgårde til Colarado!

Denne begivenheten er tidligere blitt arrangert i flere år, men i år vil være første gangen Shepherds vil delta. Det hele er en utrolig morsom begivenhet med både kursing, oppvisninger og selvfølgelig bare masse fest, dans og moro. Det vil dukke opp danselag fra over hele verden har vi fått informasjon om og vi er faktisk heller ikke de eneste som skal reise fra Norge. Vi har kommet i kontakt med flere lag rundt i landet som også skal reise og noen er der allerede og er klare for å ønske oss hjertelig velkommen.

Det hele skjer som nevnt allerede fra den 19. mai, men denne første dagen vil vi selv gå glipp av. Den 20. mai reiser hele gjengen vår ned sammen og vil bli i en uke selv om eventen avsluttes allerede den 22. mai. Derfor håper vi at flere av dere vil få anledningen til å være med, enten dere reise ned før oss, sammen med oss eller kommer senere. Vi er helt sikre på at dette vil bli en utrolig morsom og opplevelsesrik reise og hvem vet, kanskje vi lærer noen spennende nye dansetrinn underveis?

Så meld deg på hos oss og ta på deg dine beste danseko og favorittantrekk så reiser vi sammen på en tur vi aldri vil glemme!

Leave a Reply