sydendans1

Vi har noe utrolig spennende å dele med dere idag! Det er at vi skal reise avgårde på syden i mai for å være med på Sydendans 2016. Vi ville derimot ha blitt enda mer fornøyde dersom dere der ute som leser vår nettside, blir med oss på turen. Derfor vil vi invitere med oss alle interesserte til å delta på denne morsomme eventen som arrangeres i Costa Blanca i Spania. I tillegg til dans vil det være mye moro, varme, deilig mat og god drikke.

Vi er klare for Sydensdans 2016

Shepherds har i lang tid villet være med på noe sånt som dette og endelig har vi muligheten til det. Det blir derfor nesten to og en halv uke med moro sammen med mange andre danseglade sjeler og hva er vel et bedre sted å møtes enn Spania? Det pågår fra den 3-22 mai og dersom du ønsker å delta er det også hotellpriser som vi kan gi deg.

Iløpet av våre uker i Spania vil besøkende som Mojo Blues Band, The Cadillac Kings, Pilebos, Scooter Lee og Streaplers være med for å nevne noen. Det vil være et opplegg hver dag med instruktører fra rundt hele verden og på kvelden kan vi hygge oss med liveband og musikk. Du bestiller selv din egen flybillett siden du kan selv velge hvor lenge du ønsker å være med, vi er der under hele arrangementet så fortell oss når du kommer! Om du tenker at du ikke kan bli med fordi du ikke danser, gjør ikke det noe, alle er nemlig hjertelige velkomne så både venner og familie kan bli med. Vi gleder oss og håper at vi ser deg der!

Leave a Reply