i rampelyset linedance

Av en eller en annen grunn er det alltid litt ektra moro når en mann skiller seg ut i dansens verden. I lang tid har det dessverre vært sånn at det ikke var “mannlig” nok å danse og ble derfor sett på en aktivitet og fysisk aktivitet som passet bedre for damer med mindre det var snakk om pardans. Dette har heldigis endret seg betraktelig med årene og nå er det menn som spesialiserer seg innen en rekke ulike danseformer, blant annet linedance.

Idag har vi derfor funnet en mann med navnet Jamie Barnfield som virkelig har imponert med sin dans og som en danselærer. Jamie er enda ung men har likevel klart å få til mye mer enn mange som er eldre enn han har klart å få til. Dette er noe som vi elsker å være vitne til og vi var derfor ikke i tvil om at han fortjente sin helt egen side her hvor vi kunne dele hans informasjon med alle besøkende.

Jamie Barnfield begynte allerede i 1996 med dans og har siden den gangen holdt på med både dans og jobbet som danselærer og instruktør. Han har nemlig jobbet som en instruktør i en rekke ulike klubber iløpet av hans år som danselærer noe som virkelig ga han mye erfaring og all kunskapen har behøvde. Derfor bestemte han seg til slutt for fem år siden at det var på tide at han åpnet opp sin helt egen klubb som heter Boogie Shoes.

For øyeblikket holde Jamie på med å holde dansekurs over hele Gloucestershire sånn som i Shurdington, Cheltenham, Cirencester, Abbeydale, Berkeley og Gloucester. I disse kursene dekker han alle slags nivåer fra AB og til Avanserte dansere. Han sørger også for å holde dansesamfunnet sammen ved å arrangere månedlige sosiale sammenkomster for alle nivåene samt arrangerer tre danse-helgeturer hvert eneste år.

Jamie sine egne danser inkluderer

  • Tequila Boom Boom AB
  • Take a minute
  • Let it swing
  • Don`t beleive ya !
  • To be loved (skrevet sammen med Jackie Barber)
  • Country Boy `98 (skrevet sammen med Steve Yoxall og Anne Harris)
  • Easy to be loved (skrevet sammen med Jackie Barber)

Det er ikke noe tvil om at Jamie er en aktiv mann som elsker det han holder på med og jobber stadig vekk med å utvikle, forbedre og utvide linedance samfunnet. Han elsker å engasjere nye dansere og å jobbe med dansere som har holdt på med linedance over lenger tid. Alle hans danser med dansetrinn kan bli funnet på Copperknob og gjennom Linedancer Magazine, i tillegg til at det finnes enda mer informasjon om Jamie på hans egen nettside Boogie-Shoes.